sábado, 28 de febrero de 2015

VOLTAMOS A COCIÑAR: ROSCOS DE BLANCA

Este venres cociñamos de novo unha rica sobremesa. Neste caso a profe Blanca ensinounos a facer unhas roquiñas que estaban para chuparse os dedos. Participamos neste obradoiro a nosa clase de 1º e os compis de 2º coa súa profe Loli.
Aquí vos deixamos a receita por se alguén se anima:
-3 ovos
-un vaso de leite
-un vaso de aceite
-un vaso e medio de azucre
-3 culleradas de anís
-Riladura dun limón
-Papeliños gasosa 3
-Fariña a que admita (sobre un kilo)
Deixar repousar a masa un rato. Logo hai que liar as rosquiñas e darlles forma. Fritir en abundante aceite moi quente. Escurrir ben e rebozar en azucre e canela.
E a saborealas que merece a pena!!!!!. Graciñas Blanca!!!!!